Recensies oud

Recensie Ina Borsboom, april 2017

Aromatouch massage: Het was een fijne massage en lekker ontspannen. Zeker voor herhaling vatbaar! Een aanrader voor ieder die van massage houdt. Ik heb mijn 2e massage al geboekt.

Met vriendelijke groet Ina.

Recensie Claudia van den Anker, april 2017

Workshop als cadeau van vriendin gekregen, was boven verwachtingen. Heel warm ontvangst en ben heel enthousiast. Zeker een aanrader.

Recensie Yvonne Burgwal, april 2017:

Ik ben liefdevol ontvangen en heb geweldige uitleg gehad over alle heerlijke oliën en hoe de site werkt en vandaag heerlijk genoten van de Aromatouch massage.

Recensie Jenny van den Berg, maart 2017

Olie ervaring: sinds enkele maanden de thuisapotheek en diffuser in huis. Lichamelijk doen de oliën al veel (voor mijn gewrichten, gemoedstoestand en rust in mijn lijf), maar het heeft me vooral op energetisch niveau evenwicht gegeven. Ik geniet van de oliën, iedere dag weer!

Recensie Steven Zoet, februari 2017

Middels een workshop bij Marlou en Vilmar in aanraking gekomen met de oliën van DoTERRA. In eerste instantie was ik vooral nieuwsgierig en heb ik een proefflesje meegekregen aan het einde van de workshop. Langzaam is de interesse gegroeid en uiteindelijk hebben mijn vrouw en ik ons ingeschreven via Marlou en Vilmar.

Het is heel erg prettig om een stukje begeleiding en opleiding te krijgen bij het gebruik van de oliën, omdat we hier zelf meer mee willen doen. Marlou en Vilmar staan altijd klaar om uitleg te geven wanneer ik daarom vraag.

Kortom: Geweldige oliën en uitstekende begeleiding!

Recensie Krystle Verbrugge, februari 2017

Olie ervaring:  Zodra mijn spastische darm op speelt doe ik de Digest Zen in een glas water, drink ik dit in etappes leeg en kan ik zonder klachten weer verder. Als ik die een keer vergeet mee te nemen is er paniek haha. Maakt voor mij een wereld van verschil!!

Recensie Annalies Biersteker, januari 2017:

Dinsdagavond een hele leuke en interessante workshop gehad bij Marlou en Vilmar. Ik ben enthousiast kan ik je vertellen. Het was fijn te horen dat Vilmar en Marlou al veel ervaring hadden met de oliën in het gezin en dan ook veel voorbeelden hadden waarvoor de oliën allemaal gebruikt kunnen worden. Natuurlijk kun je dat lezen uit het boek van doterra maar praktijk voorbeelden vind ik prettiger. Ook heb ik nog een olie gehad voor mijn spieren: Deep Blue, na het smeren van 2 druppeltjes op mijn rug voelde deze lekker koel aan. Al eerder een roller gekregen met Lavendel en 1 met Serenity. Beide zouden helpen om beter te slapen. Ik heb geslapen als een roosje! En ook mijn dochter slaapt er heerlijk mee. Marlou en Vilmar veel succes met jullie bedrijf en ik kom zeker bij jullie terug.

Meer informatie of boeken? Ga naar contact.